Visie
Presentatie Anders kijken
Interactieve exposities
Persoonlijke begeleiding
Producten
Maatwerk

 

 

 

Logon

Op de hoogte blijven?


"Kunst is al scheppend steeds meer van jezelf ontdekken"

Corrie Balemans

Corrie Balemans, teamgenoot

Corrie is geheel blind, moet het vooral hebben van tast en gehoor en heeft niets aan nonverbale communicatie. Dankzij deze uitzonderlijke kijk op de wereld versterkt zij ons 'Zie je wel(?)'-team. Ze heeft als journaliste haar connecties bij blindenbelangenorganisaties. Daarnaast zet zij zich in voor ´Het Thuispunt´ in St Willebrord, waar mensen terecht kunnen voor begeleiding bij het ontvangen van een diagnose van de dokter zoals een handicap, of voor mensen met kanker.

 

Corrie wil mensen inspireren door haar belevingswereld te delen met anderen, dus heeft ze geluidsspelletjes gemaakt.
Deze zijn erg leuk voor (kinder)feestjes, cultuureducatie en andere gelegenheden. Door middel van opnamen van geluiden uit haar omgeving komen spannende verhalen en opdrachten tot stand:

 

Je zit op een stoel of loopt rond in een ruimte. Er komen geluiden uit speakers of de koptelefoon van een mp3-speler. Als je wilt, zie je wat je hoort. Want met de geluiden maak jij de beelden in je hoofd. Maak een tekening bij wat je hoort of vertel je verhaal. Een creatief klankspelletje. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om het mee te spelen op jouw feestje en leen of koop bij mij de cd met geluiden in MP3-formaat. Voor €12,50 stuurt Corrie de klankbeelden naar je toe. Heb je interesse?

corriebalemans(_AT_)hetnet.nl
haar dan.